Benvinguts al FADE

En unes circumstàncies socials com les actuals i amb un país torpedejat a la seva línia de flotació en molts aspectes, el fet de destinar diners públics a organitzar un festival d’art digital i electrònica pot semblar ridícul i fins i tot arribar a molestar.

Tot i això, després de vuit edicions i la participació de centenars d’artistes, investigadors i formadors, des del FADE continuem reivindicant la importància que suposa el fet de posar en contacte a aquests professionals amb el públic en general.

El món es globalitza i canvia molt depressa: apareixen noves corrents estètiques i la tecnologia avança a pasos de gegant, però al mateix temps també sorgeixen noves èlits i noves eines de control social que hem de conèixer i, si es dona el cas, poder combatre.

El FADE és una festa, però també, gràcies a les persones que accepten la invitació a participar-hi, un acte de resistència i una eina de canvi destinada a plantar cara a unes polítiques educatives, socials i culturals pensades amb els peus.

Així que passeu-vos-ho molt bé i endavant les atxes!

Edicions anteriors

fade-2016-edicioanterior
fade-2015-edicioanterior
fade-2014-2009-edicioanterior

Vídeos

Descarregues

Necessites utilitzar el logotip del FADE? T’ho posem fàcil, en aquest apartat podràs descarregar el logotip del festival en diferents formats!

També pots descarregar-te el manual d’ús del logotip aquí.

Organitza: