Joves a la butaca

Intel.ligència artificial i vehicles autònoms

Marc Barnada i Carles Gelada, entrevista Glòria Aldehuelo

Dimecres 28 de juny, 21.30 h a la Placeta

Dos joves cellerencs seuen a la butaques per explicar-nos la seva experiència entorn a la robòtica i la intel·ligència artificial. Modera Glòria Aldehuelo.

Marc Barnada Rius (La Cellera de Ter, 1990) la seva carrera s’ha centrat en la investigació de vehicles autònoms per diverses empreses d’automoció. Després d’estudiar un màster internacional en robòtica i visió artificial ha treballat programant robots aspiradors per iRobot a California i els últims anys desarrollant tecnologia per a vehicles intel·ligents a Suècia per Scania i actulament en Alemanya per Hyundai Mobis i Panasonic.

Carles Gelada (1997) es un investigador d’intel·ligència artificial. Durant 2 anys es va formar de manera autodidacta en el camp de machine learning, prestant especial atenció a deep reinforcement learning. Actualment esta treballant com a investigador resident a Google Brain.

Gloria Aldehuelo és farmacèutica  de professió i des de fa 7 anys, a més de treballar en una farmàcia, és la creadora del Racó dels Robotaires (http://www.elracodelsrobotaires.cat/) un grup de nens i nenes que treballen en tecnologia i robòtica educativa.